За нас

За нас

BulSolid

За БулСолид

Основана през 2020 г., фирмата има технически възможности и познания в индустрията, необходими за производството на висококачествени и части и продукти. Независимо дали търсите прототип или серия от детайли, ние ще работим с вас, за да превърнем вашия дизайн в реалност.

Какви услуги предоставяме за вас?

3-осно CNC фрезоване
Производство на метални и пластмасови части по поръчка
3D моделиране и прототипи
Инженерни услуги

Експертизата и качеството са от първостепенно значение за нас. С опита в машинната обработка с CNC ще предоставим специално внимание и обслужване на всяка идея – и всяка работа.

Основните цели, които се стремим да постигнем в своята работа са:

Професионализъм
Познанията и опита ни в обработката на пластмасите и металите са обширни.

Специално отношение към всяка идея
Нашите висококачествени машини извършват висококачествена фрезова работа. Това ни позволява да фрезоваме с точност до +-0,01 mm. Можем да ви уверим, че ще получите това, което сте поискали!. Ще ви подкрепим навсякъде, където е необходимо, от първоначалната идея до крайния продукт. Стремим се да прилагаме най-новите техники за машинна обработка, можем да произвеждаме 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да произведем качествени продукти в нужните за вас срокове за доставка.

Нестандартни решения
С нашите знания и опит можем да изработим от прости до сложни геометрии и форми със стриктни допуски. По ваша идея можем да изработим части, които да удовлетворяват
характеристиките и дизайна. Отворени сме за експериментиране и изпълнение на всякакви нестандартни идеи с изискваното качество.
Нашата страст към създаването на функционално изкуство с метал е в основата на нашата фирмата. За нас няма нищо по-добро от намирането
на това, което се крие в един суров материал. Обработването на различни части е предизвикателство и ние обичаме тази работа!
Ние сме тук и очакваме нашите клиенти! Надяваме да се присъедините към нас в това пътуване. Вие ще бъдете много повече от проект за нас!